Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е като правят по 20 см високи бюрдюри във Варна а Audi A8 спира като танк пред тебе ... какво да правим - скачаме през бордюрааа .
    И на мене не ми харесва идеята и ми е жал да я гледам разбита ама стават и такива работи - само за да я върна на пътя от към ходова част трябва да влея в нея сумата за още една такава . .
    А пеша не съм вървял от 20 години .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      То както е тръгнало тук съвсем ще опустее .
      След перипетиите по бордюрите реших да дам заслужена почивка на Алфата .
      Та се сдобих с един Мерцедес Е320 CDI дизел ,автоматик 2001г
      рано или късно всеки карал Алфа си взима Мерцедес или БМВ...такъв е живота

Честито, със здраве да си го караш !
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

• Момчета, и аз ще бягам но не от марката а от модела и то по принуда....каква ирония ще минавам евентуално от кораб на п..ча въшка 145 но пък марката не сменям....тя си ми е на сърцето. Някой ако търси части за суперка, да пише....таман ще помогне да събера стотинки за 145-цата.
        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
          рано или късно всеки карал Алфа си взима Мерцедес или БМВ...такъв е живота

Честито, със здраве да си го караш !
          И аз обмислям да взема БМВ. Но ще си оставя GTV-то и една от другите алфи (може би 164-ката)

Мисля да взема е46 328 Ci - 2000 г (това е купето)
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Аз бих си взел това http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=3 или подобно. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Да де ама аз V6 арезе си имам. Искам нещо по различно - искам да е купе и да е комфортно за ежедневно каране, да има възможност да е с автоматична кутия.(нормална) Да е голям мотор - ама да е по икономичен от 6-така на Алфа. Да е около или по малко от 5 евра. (е46-ците още ще паднат сега като излезе поредната нова тройка)
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• BATVAS това ти трябва http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...303&f1=details

догодина мисля да взимам такова но ХДИ-то че тоя 6-так ще ме реже през кръста, но ако ти е по джоба, е добър избор
                и пак е на пининфарина
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• 164 на части

В моргата на пътя между Перник и Радомир известна като "моргата на Булинс" има една 164 2.5 ТД Супер за части. Леко е ударена/натисната шофьорската врата, продаден е левия фар, левия стоп (десния е наличен, но е леко пукнат), няма халогени, но има капачки на тяхно място. Ако на някой му трябва нещо мога да дам телефон. Казват, че колата пали и върви. С регистрация КН е. С матовите лайстни на броните е и дървен волан. Друго май не се сещам.
                  Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                  Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                  Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                  Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• здравейте колеги,някой има ли информация за кожен салон от 164-ка,интересува ме замяна или покупка,искам да заменя плюш ,тъмносин,идеален ,за черна или сива кожа,а също и капаците на халогените...мойта е супер 2.0 ts с халогени...капаците покриват фугата между бронята и халогените!!!Много благодаря ,предварително!!!

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение

Мисля да взема е46 328 Ci - 2000 г (това е купето)
                      много добър избор...и аз търся такова купенце
                      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                      Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        амортисьори
                        Не паснаха на Пешко на кораба. Пак са на борсата, ако някой му потрябват - да казва.
                        Снимките са на стр. 107.
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Колеги, днес карс.бг забелязах интересен кораб, като гледам внос от щатите само не ми е ясно защо е на 1000 лв и е обявена за части, може би има проблем с документите
                          164 3.0 V6
                          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=map2nt4jyhpr

намръщената муцуна много ме кефи !

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                              http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=map2nt4jyhpr

намръщената муцуна много ме кефи !
                              Тая е само за тебе правена. А номера скива ли и?
                              Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• е то е ясно че тва не му е истинския номер, ма мене ме кефи супер много

Comment

Working...
                                X